‌Voor de verandering

naar de website
‌van superhelder
Als je het ziet is het ineens Superhelder!
biografie
De wereld verandert sneller dan ooit. Om als bedrijf te overleven, móet je mee. Maar, verandering daar houden mensen niet van. We willen wel veranderen, maar niemand wil veranderd worden. Helaas maken de meeste bedrijven nog steeds dezelfde fout; de top bepaalt, de werkvloer baalt.

‌SuperHelder helpt jouw bedrijf met verandering. We geven inzicht in onbewuste angstreacties. Door het toepassen van vertrouwensacties, creëren we draagvlak. Wie gehoord wordt, groeit. Net als het vertrouwen in anderen en het vertrouwen in veranderen groeit. Met als resultaat: een betere samenwerking en ontwikkeling van je organisatie.

Geen troebele visies met kostbare gevolgen, maar een toekomst die in één keer SuperHelder is. Helder inzicht in stappen naar verandering, die niet ‘Zonde van je Tijd’ zijn.

Met een inspirerende bijeenkomst voor je hele organisatie maakt Superhelder al in 1 dag het verschil! Superhelder luistert naar alle medewerkers, inspireert met bewezen theorieën van grote goeroes en zorgt met oefeningen en opdrachten dat iedereen actief ervaart en leert.

Na de bijeenkomst zorgen we met opdrachten dat de inspiratie via creatie ook daadwerkelijk omgezet wordt naar transformatie.

Al onze programma’s zijn effectief, leuk en zetten aan tot een stap.
neem contact op
Wie zijn wij
Superhelder is opgericht door Erik Kuperus en Michel Verheijden. Beide zijn al 20 jaar werkzaam als cabaretiers en dagvoorzitters. Hun missie is om medewerkers gelukkig te maken met alleen nog maar leuke zinnige bijeenkomsten. Zo krijgen ze steeds vaker de vraag om mee na te denken over bijeenkomsten om medewerkers in beweging te krijgen.

Medewerkers motiveren voor de bedrijfsmissie, Communicatie verbeteren. Een positieve sfeer creëren.

Alle ervaring die ze daar in de afgelopen 20 jaar mee hebben opgedaan nemen ze mee in Superhelder. Met hun humor en no-nonsense aanpak weten ze mensen te ontwapenen en in beweging te krijgen.

ERIK

KUPERUS

Zien wat er is en vervolgens kijken wat je daarmee kan. Dat is creativiteit, dat is de manier om een fijn leven te leiden. Misschien is dat mijn grootste talent, misschien heb ik dat toevallig ontwikkeld door improviseren, het is in ieder geval datgene waarvan ik het allergelukkigst word. Deze kennis delen en inzetten is wat ik het liefste doe. En of dit zich qua vorm nu uit als een cabaretvoorstelling, een training, workshop, teamcoaching of tijdens het begeleiden van een familie- of teamopstelling het komt allemaal uit dezelfde bron.

Het is heerlijk om bij te dragen aan de groei van anderen, om problemen te laten oplossen. Voor alle duidelijkheid: ik kan daar een bijdrage aan leveren en je het zelf laten ervaren en doen. Je moet het zelf doen namelijk.

Volgens mij bestaan er geen problemen. Er zijn wel feiten die je niet kan of wil accepteren. Als je dat eenmaal doorhebt is het leven zoveel leuker. Met Superhelder helpen we je dit te ervaren.

Zinnen die ik vaak gebruik: “je ogen zijn projectoren en camera’s tegelijk”, “het is wat het is” en: “gasten, kappen nou!” (tegen mijn jongens)

Ik ben heel dankbaar dat ik alle ervaring als improvisatiecabaretier nu kan omzetten in concrete programma’s en op die manier kan bijdragen aan een leukere wereld. Op een directe en concrete manier met heel veel humor. Het leven is namelijk wel leuk.

Mijn favoriete quote: “instead of complaining about the dark, light a candle” toegeschreven aan Confusius. En natuurlijk de daarvan afgeleide: “flikker op met je mening, ga iets doen” van Daan Roosengaarde.

Michel

‌verheijden

“Iedereen wil een fijne tijd op het werk. De vraag is alleen wat is daarvoor nodig? Ik vind het leuk om dat te ontrafelen. Bovendien houd ik van de psychologie van individuen en de groep. Die processen beïnvloeden daar krijg ik een kick van."

Wat ik in de afgelopen jaren geleerd heb van mijn werk als improvisatie cabaretier is dat angst je vaak in de weg zit. In plaats van weg te lopen van je angsten moet je juist opzoeken waar je bang voor bent. Als je je angsten onderzoekt smelten ze vaak als sneeuw voor de zon.

Improviseren gaat ook over accepteren en kijken naar mogelijkheden. Door mijn werk maar zeker ook door de dingen die ik privé meemaak heb ik geleerd van elke dag iets goeds te maken. Ons motto tijdens bijeenkomsten is dan ook “Maak er wat van, je bent er nu toch!”

Mensen aan het lachen maken met mijn werk als cabaretier is superleuk maar heeft slechts een tijdelijk effect. Het is mooi om met Superhelder mensen echt te kunnen helpen.
workshops
Het beste idee van...
Leuk! Veranderen
Missie Visie
Sterke Punten

JAARPROGRAMMA

Gelukkige medewerkers zijn creatiever en productiever! 

Blijft iedereen zitten terwijl jij vooruit wilt, wordt elk nieuw idee beantwoord met ja-maar en zit slechte communicatie organisatieontwikkeling in de weg?? Dat komt allemaal door angst voor verandering en gebrek aan vertrouwen.
Met vier super inspirerende live bijeenkomsten en 365 dagen online begeleiding geeft Superhelder het vertrouwen binnen jouw bedrijf een boost.

Jouw hele organisatie wordt met ons ontwikkelprogramma binnen 1 jaar gelukkiger, productiever en succesvoller.
Gegarandeerd!
contact
neem contact op
Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Hou vol!
Je hoort snel van ons.
verstuur
alle info
www.superhelder.nl
ga naar de website
Breng anderen ook ‌op de hoogte: